Nova kolekcija Simplicity iz Gorenja

Kolekcija Gorenje Simplicity hvali se čudesno lakim upravljanjem, adaptivnom tehnologijom, suvremenim dizajnom i izvrsnom vrijednošću.

Ovi skladno dizajnirani aparati prepoznatljivi su po svojim čistim linijama i minimalističkom dizajnu, uredno upakiranima u prokušani i provjereni ‘simplicity’ stil. Elegantna crna ili bijela staklena dorada djeluje u savršenom skladu s čistim linijama ručki. Zajedno, one nam pričaju priču o prekrasnoj, funkcionalnoj simbiozi stakla i metala.

Nova kolekcija aparata bijele tehnike uključuje suvremene pećnice, vrhunske ploče za kuhanje i kuhinjske nape, hladnjake s jedinstvenom adaptivnom tehnologijom, ugradbene perilice posuđa s dekorativnim vratima koje daju sjajne rezultate, snažnu perilice i sušilicu rublja s pametnom senzorskom tehnologijom. Kolekcija Gorenje Simplicity nudi tehnološki napredne dizajnerske aparate po izvanrednoj cijeni – jer plaćate samo ono što vam je uistinu potrebno. Lijepo. Jednostavno. Pristupačno.

Ova se kolekcija obraća svima onima koji žele dizajnirati svoj životni prostor na svoj način; koji uzimaju u obzir svoj vlastiti izraz i stil kao vrhunski prioritet; koji žele aparate koji se mogu lako i besprijekorno uklopiti u dizajn prostora i onima čiji način života ima izvornu, jednostavnu poruku: to sam ja! Baš kao što i kolekcija Gorenje Simplicity ima svoju poruku: ‘nemojte se prilagođavati aparatima, neka se aparati prilagode vama’. Jednostavno.

Na prvi pogled, aparati kolekcije Gorenje Simplicity uvjeravaju svojim dizajnom i izvornim materijalima. Korisnici će biti posebno oduševljeni jednostavnim i logičnim rukovanjem sa samo jednim gumbom kojega podržava napredna adaptivna tehnologija. Najnapredniji aparati Simplicity memoriraju vaše osobne postavke programa kuhanja, pečenja, pranja i sušenja. Puki dodir ili okret gumba dovoljan je vašim pametnim pomoćnicima da pozovu i pokrenu vaše omiljene postavke. Simplicity uklanja potrebu donošenja mnogih odluka u svakodnevnom životu – i daje vam više vremena za stvari u kojima uživate.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.