Nova serija 8 Bosch ugradbenih uređaja

U Zagrebu je, u klubu Matis, tvrtka BSH kućanski uređaji predstavila nove linije ugradbenih aparata: Bosch serija 8 i Siemens IQ7.

Svoje kuharsko umijeće na najnovijim aparatima, uz pomoć chefa Vladimira Šajnovića (restoran CHEFlja), pokazale su Tina Katanić i Ivana Mišerić koja je i vodila cijelo događanje. Prisutne su pozdravili i opisali svoju poziciju na tržištu direktor BSH kućanski uređaji d.o.o. Eduard Slunjski i direktor Adria East regije Wolfram von Ohain.

Nova serija 8 Bosch ugradbenih uređaja

Izvanredna serija pećnica s mnoštvom inovativnih karakteristika kao i kombinirani uređaji:
– pećnica s upuhivanjem pare i mikrovalna pećnica, kao i pećnice na paru
– inteligentni potpuno automatski aparati za kavu koji vam omogućuju uživanje u kavi samo pomoću dodira tipke
– mikrovalne pećnice s pet postavki mikrovalne energije i tri postavke za funkciju roštilja
– nove parne pećnice pomoću kojih se mogu pripremiti cijeli jelovnici na jednostavan i precizan način
– kuhinjske nape, savršeno koordinirane u svom dizajnu s  EcoSilence Drive i EcoSensor sustavom

Ivana Mišerić, Vladimir Šajnović i Tina KatanićSa svojom novom Serijom 8, Bosch olakšava život i rad u kuhinji. Svi ugradbeni uređaji u ovom izvanrednom opusu su osmišljeni na takav način da svaki detalj ispunjava najviše standarde u vidu kvalitete, performansi, učinkovitosti, trajnosti i prikladnosti. Bosch je spojio vrhunsku tehnologiju s inovativnim dizajnom i neusporedivom razinom prilagođenosti korisniku. Svi modeli serije su povezani kroz svoj dosljedan estetski dizajn: Komponente kao što su visoko-kvalitetna ploča od nehrđajućeg čelika, integrirani, operativni intuitivni obruč i upotreba stakla dokazuju suvremenost i kvalitetu. Elegantne granične trake izrađene od nehrđajućeg čelika čine harmoničan izgled, pogotovo kad su uređaji ugrađeni jedan pored drugog. Po pitanju boja, koje Bosch godinama promovira, novi asortiman karakterističan je po potpuno staklenom pročelju u vulkansko crnoj i polarno bijeloj boji.

P. R.