NOVE PLODINE I U ŽMINJU

U Žminju otvoren 94. supermarket Plodina u Hrvatskoj.

Ovo je nastavak širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa, čime Plodine učvršćuju svoju lidersku poziciju kao jedan od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca.

U Žminju, na adresi Karlov vrt 2 A, otvoren novi supermarket Plodina.

Vrijednom investicijomna ukupno 2000 m2uređen je moderan i funkcionalanprodajni prostor sa ugodnim caffe barom za odmor nakon kupovine. Oprema zadovoljava najviše standarde i prati sve trendove u uređenju interijera, a sve kako bi se kupcima osiguralo vrhunsko iskustvo kupovine.

I u ovom supermarketu, baš kao i u ostalim diljem Hrvatske, prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz širok asortiman poznatih domaćih i stranih proizvoda, te proizvoda robne marke Plodine uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselio stanovnike Žminja ali i brojnih okolnih mjesta, koji će sada svoje omiljene Plodineimati još bliže. A gostima koji su Istru prepoznali kao vrhunsku turističku destinaciju omogućiti svakodnevnu kupovinu prema najvišim trgovačkim standardima.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile40djelatnika.

Na dan otvorenja svi su kupci mogli uživati u delicijama s tartufima i istarskom pivu, uz poštivanje i pridržavanje svih epidemioloških mjera – jer sigurnost je na prvome mjestu. Kupce je zabavljao DJ Luca Montecchi, a podijeljeni su i prigodni poklon paketi.

U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije, a posebne ponude sa atraktivno niskim cijenama  i dalje će biti dostupne kupcima Plodina u Žminju.

Radno vrijeme Plodina Žminj je svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Plodine