Novi brend bezglutenskih proizvoda u ponudi Müllera

U skladu s vlastitim poslovnim konceptom ponude širokog asortimana provjerenih i kvalitetnih proizvoda svojim kupcima, Müller je uveo novi brend proizvoda bez glutena II pane di Anna na police odjela zdrave hrane.

Osim ogromne raznolikosti asortimana, Müller  je prepoznat i po brizi za svoje kupce i njihovo zdravlje stoga posebnu pažnju posvećuju proizvodima zdrave hrane. Tako je u suradnji s tvrtkom BOSK, uveo nove proizvode bez glutena i to slastice, grickalice, razne vrste brašna i tjestenine. Prepoznao je BOSK kao kvalitetnog partnera koji će kontinuirano educirati kupce o važnosti bezglutenske prehrane te općenito značaja prehrane za stjecanje i održavanje zdravlja.

U Müller poslovnicama kupci mogu odabrati razne vrste keksa i tortica, dok ljubitelji snackova, i to zdravijih alternativa, mogu pronaći grissine i integralne krekere koji osim što su bez glutena, ne sadrže niti jaja niti mlijeko. Za pripremu jela, kupci mogu odabrati razne vrste brašna, mješavine za pripremu kruha, njoki, pizza i kolača te pet vrsta tjestenina od kukuruznog i heljdinog brašna. Za doručak kupci mogu odabrati dvopek i kukuruzne pahuljice bez glutena.

„Kako bi unaprijedili svoje zdravlje važno je promijeniti prehranu a prvi korak je prelazak na bezglutensku prehranu. Izbacivanjem glutena iz prehrane riješit ćete se mnogih zdravstvenih tegoba, imati više energije i osjećati se bolje. Nakon iscrpne potrage, odabrali smo proizvode bez glutena Il pane di Anna koji udovoljavaju visokim standardima kako pri odabiru sirovina tako i u načinu proizvodnje.“ poručuju iz BOSK-a.

Proizvodi bez glutena Il pane di Anna, talijanskog proizvođača Molino Rivetti dostupni su u odabranim poslovnicama Müller-a diljem Hrvatske, a namijenjena je osobama osjetljivima i netolerantnim na gluten i svima drugima koji ga žele izbjegavati. Proizvode obilježava visoka kvaliteta sirovina i odličan okus, a obiteljska proizvodnja s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom jamči izvrsnost istih.

PR: Sabina Prpić, BOSK