Novi izgled Karlovačkog piva

U zagrebačkoj galeriji Lauba predstavljen je novi izgled Karlovačkog piva. U jedinstvenom iskustvu uživalo je više od 600 uzvanika među kojima su bili predstavnici domaćih kompanija i medija te osobe iz javnog i političkog života.

Karlovačko pivo na svojoj etiketi ponosno nosi grb grada Karlovca u kojem se proizvodi. Nov izgled Karlovačkog piva odlikuju moderan dizajn te stiliziran i moderniziran grb grada Karlovca kojim dominiraju prekrasne sirene – inspiracija za ovaj događaj. Misteriozan svijet sirena bio je odličan uvod kojim Karlovačko otvara novo poglavlje pivske mitologije.

‘Ovim događajem uplovili smo u budućnost. Karlovačko pivo ima dugu tradiciju, no to je pivo koje se stalno razvija i okrenuto je budućnosti. Nova etiketa ponosno pokazuje svu strast i umijeće koje ulažemo u naše Karlovačko. Podsjećamo i na hrvatski ječam kojeg koristimo u Karlovačkom pivu. Za nov izgled Karlovačkog inspirirale su nas sirene – simbol karlovačkih rijeka koje su oduvijek povezivale ljude. Tako i naše Karlovačko povezuje sve nas optimiste i zaljubljenike u život, a vjerujemo da će tako biti i u budućnosti u koju plovimo’, istaknula je Branka Slaveska, predsjednica Uprave kompanije Heineken Hrvatska.

Karlovačko pivo-Heineken HrvatskaKarlovačko pivo novog izgleda, ali istog vrhunskog okusa, uskoro stiže na tržište. U proizvodnji Karlovačkog piva koriste se prirodni sastojci: slad napravljen od ječma s hrvatskih polja, voda, kvasac i hmelj. Karlovačko pivo ne sadrži konzervanse, aditive niti sirovine GMO podrijetla. Ukoliko se u njemu uživa umjereno, pivo može biti dio zdravog stila života. Osim toga, pivo sadrži manje kalorija nego mnoga druga pića stoga ne čudi da su u njemu uživale i brojne dame.

Karlovačko aktivno promiče odgovornu konzumaciju alkohola pa je za goste događaja u Laubi bio organiziran besplatan prijevoz taksijem kako bi sretno i sigurno stigli svojim kućama.

O kompaniji Heineken Hrvatska
Heineken Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva. Tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu. U svom portfelju imaju vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva u različitim prigodama. Osim Karlovačkog svijetlog piva, u toj su obitelji još i: Karlovačko 0,0% Maxx, Karlovačko Radler limun, Karlovačko Laganini Radler, Karlovačko Royal 1854 te Karlovačko crno. Također, tu su i međunarodni brendovi Heineken, Amstel Premium Pilsener, Edelweiss Snowfresh i Desperados. Piva su napravljena od prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete, a izvoze ih u Australiju, Austriju, BiH, Kanadu, Mađarsku, Njemačku, SAD, Sloveniju, Švedsku i Švicarsku.

P. R. / Foto: Srđan Vuković