Novi McDonald’s u Zagrebu – otvoren McDrive Špansko

Uz praktično naručivanje iz auta, dostupna je dostava, a u restoranu se poslužuje i McCafé kava

 U Zagrebu je otvoren novi McDonald’s  – McDrive Špansko, na adresi Ljubljanska 2a.

Riječ je o 36. McDonald’su u Hrvatskoj, a uz praktično naručivanje iz automobila dostupna je i dostava putem partnera Glovo i Pauza.

Naručivanje je u restoranu sigurno i bez žurbe na samoposlužnim kioscima, uz uslugu posluživanja za stolom.

– Kriza je pred nas postavila mnogo izazova i zato nam je posebno drago što i dalje možemo ulagati i što smo uspjeli otvoriti McDrive Špansko i nova radna mjesta, izjavo je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska. Dodao je kako nove mjere donose dodatne izazove u organizaciji poslovanja unutar restorana te da će fokus i dalje biti na zaštiti zdravlja zaposlenika i gostiju, uz poštivanje svih higijenskih i sigurnosnih standarda.

U sklopu  McDrivea Špansko otvoren je i McCafé u kojem se poslužuje svježe mljevena 100% arabica kava. McCafé kavu moguće je naručiti i na kiosku i na McDriveu jer se poslužuje u cijelom restoranu. 

Restoran je otvoren radnim danom od 7 ujutro do 24 sata, a nedjeljom i praznikom radi od 8 ujutro. McDrive petkom i subotom radi do 3 sata iza ponoći.

McDrive je od petka 16. listopada u čitavoj Hrvatskoj gostima opet dostupan iza ponoći. Nova odluka o vraćanju na redovno radno vrijeme drive linija donesena je u suglasnosti sa Stožerom civilne zaštite RH.

Komunikacijski laboratorij