Novi okus: Bajadera Amarus

U atriju Kneževa dvora u Dubrovniku, Kraš je pretpremijerno predstavio Bajaderu Amarus, novi okus poznate hrvatske slastice koji će na tržištu biti dostupan od rujna. Na ekskluzivnoj promociji nakon koncerta Ive Pogorelića, Kraš je svoje goste, u predivnom ambijentu dubrovačkih zidina, razveselio novim okusom Bajadere.

Dubrovačke ljetne igre, jedinstveno mjesto susreta umjetnosti i tradicije, Krašu su bile idealna prilika da se kvaliteta i vrijednosti premium proizvoda Bajadere predstave Hrvatskoj i njezinim posjetiteljima.

‘Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brend Bajadera dobio je još jednu inačicu, obogaćenu novim sastojcima i sigurni smo da će je svi ljubitelji slastice s kojom su odrastale generacije na ovim prostorima dočekati s veseljem. Bajadera Amarus pronaći će svoje mjesto u bogatoj povijesti Kraša ispisanoj kvalitetom, tradicijom i zadovoljnim kupcima’, prilikom predstavljanja izjavila je Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

Nova Bajadera Amarus očarava raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima. Bajadera se već ove godine povezala s Dubrovnikom kroz posebno dizajnirano izdanje Bajadere Libertas, koju turisti vrlo rado biraju kao suvenir koji predstavlja prepoznatljivu gastronomsku deliciju Hrvatske.

Kraš