Novi okusi Italije

Italija je zemlja koja neprestano oduševljava i inspirira. Nakon što je Lidl predstavio proljetnu kolekciju odjeće Esmara Rome, inspiriranu talijanskom prijestolnicom, od četvrtka, 6. ožujka, pa sve do isteka zaliha, u Lidlu počinje tjedan Okusa Italije. Ova ponuda vrvi kvalitetnim proizvodima poznatih Lidlovih robnih marki Italiamo, Ital d’Oro i Lovilio, i to po iznimno povoljnim cijenama.

Talijanskim proizvodima u Lidlu jednostavno nećete moći odoljeti – bilo da je riječ o smrznutim Pizzama sa sirom i šunkom ili s 4 vrste sira, finom Umaku od rajčice s bosiljkom ili pak bogatoj ponudi tjestenina, koje će vas jednako osvojiti izgledom, kao i okusom. U Lidlu tako možete pronaći Tjesteninu sa špinatom, Fettuccine i Farfalle Tricolore. Za ljubitelje sireva, tu su Mozzarella Classic i Mini Mozzarella, a u ponudi su i Talijanski jogurti, s limetom i mascarponeom, s marcipanom i bademima, s lješnjakom te s karamelom. Pravi gurmani neće preskočiti Mortadelu Bolognu, kao ni zelene i crne Masline s košticama. Tu su i poznate Talijanske juhe, s brokulom i tikvicama, sa špinatom i crnim maslinama, minestrone s tjesteninom te s paprikama i chillijem.

Sladokusci će također doći na svoje, jer je u ponudi Okusa Italije popularni i neobični Špageti sladoled s jagodom, desert Panna Cotta i desert Tiramisu s jagodom te Tiramisu sa s Speculoos keksima. Tu su i poznati Cantunccini s čokoladom ili s bademima, te Talijanska čajna peciva.

Lidl Hrvatska poznat je po svojim kvalitetnim i pristupačnim robnim markama za koje proizvode mnogi veliki svjetski, ali i hrvatski proizvođači. Lidlove robne marke odlično su prihvaćene od strane hrvatskih kupaca što je najbolji pokazatelj njihove kvalitete.

P. R.