Novi riblji proizvodi iz Leda

Konzumacija ribe vrlo je važna za pravilno funkcioniranje organizma pa tako stučnjaci preporučuju konzumaciju riba minimalno dva puta tjedno. Riblje bjelančevine lako su probavljive, a omega 3 masne kiseline imaju blagotvoran učinak na zdravlje.

Ledo je ove godine za sve ljubitelje mediteranske kuhinje pripremio mnoštvo novosti. U Ledo škrinjama od sada možete pronaći i vrhunsku bijelu ribu poput proizvoda – Ledo Orada očišćena 500g i Ledo Brancin očišćeni 450g. Ove delikatese iz Jadranskog mora jednostavno je pripremiti, a oduševit će gurmane svih generacija.

Riba se u našim krajevima već tradicionalno priprema na roštilju, stoga ne čudi što je baš takva omiljena kod gurmana. Upravo zato Ledo je u svoju ponudu uveo novi proizvod Ledo Riblji grill mix 650g – u jednom pakiranju možete pronaći odrezak tune, losos filete i očišćenu  lignju. Priprema je vrlo jednostavna, a brz i ukusan obrok s mirisom mora bit će spreman u trenu.

Od ovog ljeta u obitelji Ledo ribljih fileta možete pronaći i najfiniju skušu – Ledo Skuša fileti 400g. Ova plava riba zahvaljujući svom bogatom okusu ima brojne poklonike, a za njenu pripremu nije potrebno mnogo kulinarskog umijeća jer je prethodno očišćena i filetirana.

Još jedna od novosti u Ledo škrinji je i simpatična poslastica namijenjena najmlađima, Ledo Fish popsi 250g. Radi se o paniranim kuglicama od najfinijeg mesa bakalara koje će mališani jednostavno obožavati. Zanimljiv oblik malih kuglica privući će pažnju najmlađe populacije, a hrskava panada i fina riba učiniti će obrok još ukusnijim i zabavnijim, baš poput igre.

Ledo