Novi stari Atrij u Zagrebu

Zagrebačka turistička ponuda dobila je pojačanje. U središtu grada, nekada kultno zagrebačko okupljalište Atrij osvanulo je u novom ruhu, a za njegovu preobrazbu zaslužna je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Povodom otvorenja, autorica brojnih knjiga i urednica TV emisije ‘In dizajn’ objasnila je da se uređujući ovaj prostor vodila idejom kako se radi o mjestu u kojem su generacije Zagrepčana proživjele brojne ugodne trenutke druženja, zabave i veselja. Priznala je kako je nastojala zadržati duh tog legendarnog prostora koji je sada osvježen te odiše modernošću i stilom. Izgled novog Atrija kombinacija je više dizajnerskih stilova. Mirjana Mikulec u njemu je spojila šik francuskih bistroa i sirovost njujorških barova. Atrij je sada prozračno mjesto puno zelenila i ugodnih boja, s prekrasnim zimskim vrtom koji gotovo neprimjetno spaja terasu i interijer.

Ono što će se posebno svidjeti ljubiteljima vina jest činjenica da je Atrij postao wine bar pa se tamo od sada može uživati u 70-ak etiketa domaćih i stranim vina.

IMC