Novi zagrebački healthy hotspot

Hotel ARCOTEL Allegra i HealthyFIT by Mario Valentić predstavili su novi zajednički koncept poslovanja baziran na posebno osmišljenoj tjelovježbi u HelathyFIT centru i zdravom jelovniku. 

arcotel 3Sojini smotuljci punjeni dimljenim tofuom, rižoto od tri vrste žitarica, brancin s pireom od mrkve i chia sjemenki, crumble s jabukama i detox smoothie napitci – sve to samo je dio ponude novog Healthy Fitness jelovnika koji je hotel ARCOTEL Allegra osmislio u suradnji s Marijom Valentićem, a koji su prvi degustirali bivša primabalerina Almira Osmanović i njezina kćer Sara David, glumica Mirna Medaković te bivša skijašica Nika Fleiss – i ostali oduševljeni! ”Mario je na savršen način povezao tjelovježbu, zdravu hranu i disanje, tri osnovne komponente dobrog i zdravog života. Ovo je odlično mjesto za ljude kao ja koji teže zdravom stilu života. Sve iz njegovog jelovnika veoma je ukusno, vidi se da su svi sastojci birani s posebnom pažnjom i ono što je jako bitno – sezonski su”, rekla je Almira Osmanović.

arcotel 2

Novi osebujni Healthy Fitness jelovnik, koji možete konzumirati u ugodnom ambijentu restorana Radicchio i Joe’s bara, bazira se na svježem mesu isključivo hrvatskih dobavljača, svježoj jadranskoj ribi, jelima karakterističnim za vegansku kuhinju, laganim desertima te zdravim i detox smoothie napitcima – sve uz dodatak tzv. super namirnica. Osim zdravog menua koji je Mario osmislio u suradnji s hotelom, naglasak je stavljen i na druge pogodnosti, poput mogućnosti grupnog i individualnog vježbanja u centru HealthyFIT by Mario Valentić.  Na taj je način hotel ARCOTEL Allegra postao mjesto u kojem možete konzumirati balansirane i zdrave obroke, vježbati uz super trenera i nakon toga se opustiti na izvrsnoj masaži. Cilj ove suradnje je konstantan razvitak hotelske ponude u smjeru zdravlja, što u konačnici predstavlja i daljnji doprinos temi održivosti koja je već neko vrijeme važna stavka u načinu na koji ARCOTEL Allegra posluje.

arcotel 5„Danas predstavljeni Healthy Fitness jelovnik i centar HealthyFIT by Mario Valentić samo su početak novog ARCOTEL-ovog Healthy koncepta. Naš idući korak je razvitak ponude zdravih doručaka, a radimo i na posebnim paketima koji će pored smještaja u hotelu te konzumacije zdrave hrane uključivati pješačke ture po Sljemenu, dakle puno vježbe i kretanja. Neće biti zapostavljeni niti ostali segmenti hotelske ponude, pa ćemo tako gostima koji kod nas održavaju seminare nuditi healthy pauze za kavu u koje će pored zdravih zalogaja biti uključene kratke vježbe istezanja u suradnji s Marijem“, rekla je Ljiljana Mikić, generalna menadžerica hotela ARCOTEL Allegra Zagreb.

PR: Lollipop

Foto: Rene Karaman ( R-PRESS )