Noviteti iz Franck Café obitelji

Franck je pripremio nove poslastice za kavoljupce, ali i za ljubitelje toplih pjenušavih napitaka bez kave – za jutarnje razbuđivanje kavu s kakaom, a za dnevni užitak Jagodaccino

Za jutarnje razbuđivanje uz nove okuse i arome tu je Franck Café 3u1 Kakao, zanimljiva kombinacija instant kave s mlijekom, šećerom i dodatkom kakaa. Franck Café 3u1 Kakao je brzo spreman, idealan napitak za sve one koji vole fini miris i okus čokolade u svojoj kavi. Iako s dodatkom kakaa, napitak je namijenjen prije svega istinskim kavoljupcima. Dolazi u pakiranju s 20 stickova 3u1 (360 g).

Mali i veliki ljubitelji slastica, koji već dulje vrijeme uživaju u pjenušavom napitku okusa banane i čokolade, popularnom Bananaccinu, dobivaju još jedan razlog  za veselje – novi Franck Cafe Jagodaccino. Desertni napitak koji se priprema jednostavno i brzo s toplim mlijekom, savršen je spoj slasnog okusa jagode i čokolade. Franck Cafe Jagodaccino donosi i posebno iznenađenje na dnu šalice – čokoladne listiće kojima se možete zasladiti nakon što popijete napitak. Kako Jagodaccino ne sadrži kavu, u njemu mogu uživati svi uzrasti u svako doba dana, a može se naručiti i u kafićima. Dolazi u kutiji s 10 stickova (185 g).

Franck