Novo mjesto za izlazak i druženje na istoku grada

U blizini parka Maksimir otvoren novi Ožujsko pub Maksi – Prvi konceptualni Ožujsko pub spaja tri glavna koncepta – prijatelje, sport i glazbu – Poznati žujoljupci Rene Bitorajac i Igor Mešin brojnim uzvanicima predstavili poseban ugođaj novog urbanog mjesta za druženje s prijateljima  

Ožujsko pivo velikim partijem otvorilo je svoj novi pub Maksi u ulici Divka Budaka 18. Ožujsko pub Maksi je prvi konceptualni Ožujsko pub koji spaja tri glavna koncepta –  prijatelje, sport i glazbu. Zagreb je tako dobio novo urbano mjesto za ugodno druženje, izlaske i uživanje uz bogati izbor kvalitetnog piva Zagrebačke pivovare i vrhunsku gastronomsku ponudu, gdje će posjetitelji sa svojim prijateljima imati priliku obilježavati godine prijateljstva i druženja.

Na velikom otvorenju nije nedostajalo dobre zabave i različitih sadržaja, za što se pobrinuo voditeljsko-zabavljački dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin, koji su mnogobrojne uzvanike upoznali s cjelokupnim doživljajem i pričom novog Ožujsko puba Maksi. Veselu atmosferu dodatno je zagrijao bend Ante Gele uz pjevačicu Ivanu Rushaidat. Njima se na pozornici pridružio i legendarni glazbenik Jimmy Stanić, koji je sve prisutne zabavio svojim poznatim šansonama iz 60-ih godina prošlog stoljeća te je proglašen i  prvim prijateljem Ožujsko puba Maksi.

Jimmy Stanic sa suprugom Barbarom web

Žuja stvara prijatelje

Ovaj koncept novog Ožujsko puba predstavlja veliki zid na kojem će posjetitelji puba moći ostaviti osobne predmete kao podsjetnik na zabavne priče inspirirane prijateljstvom i Žujom. Mario Petreković i Luka Vidović prvi su na zidu „ostavili“ svoju priču inspiriranu prijateljstvom i Žujom.

Žujine tribine

Koncept sporta u Ožujsko pubu Maksi obilježen je „vremenskom kapsulom“  u koju će pozvani mladi perspektivni sportaši ostaviti osobni predmet koji ima zanimljivu priču i vrijednost na čuvanje Ožujsko pubu Maksi. Na velikom otvorenju prvi su to napravili nogometaš Dinama Marko Pjaca, košarkaš Cibone Ante Žižić i rukometaš rukometnog kluba PPD Zagreb Luka Stepančić, koji su tako u Ožujsko pubu Maksi „zaključali“ svoje potpisane kopačke i lopte.

Kosarkas Cibone Ante Zizic web

 Žujine bine

Unutar puba nalazi se i pozornica na kojoj će biti postavljeni instrumenti koje će gosti moći slobodno koristiti ako žele nešto odsvirati ili otpjevati, ali i za brojne koncerte koji će upotpuniti glazbeni doživljaj svakog druženja. Glavna je ideja ovog glazbenog koncepta povratak pomalo zaboravljenom običaju sviranja gitare u društvu prijatelja.

Sve prisutne iznenadilo je kada su se odjednom upalile rotirke. No poznati žujoljupci Rene Bitorajac i Igor Mešin objasnili su da je sve Maksimalno pod kontrolom i da je riječ o Žujinim žutim rotirkama koje će označavati da u pubu počinju „pivske minute“, za vrijeme kojih se pivo naručuje na posebno dizajniranom šanku po promotivnim cijenama.

Industrijski stil novog Ožujsko puba Maksi čini ovaj pub jedinstvenim mjestom za okupljanje ljubitelja piva i dobrog provoda. Uz posebno dizajniran prostor, različita glazbena događanja, pravu pivsku hranu i vrhunsku ponudu piva iz velikog asortimana Zagrebačke pivovare, želja je Ožujskog piva učiniti Ožujsko pub Maksi novim urbanim mjestom za druženje i zabavu.

PR Pragma