Novosti u Ledo škrinjama

Silk Milk apsolutno predvodi listu najvrjednijih i nikada zaboravljenih stvari iz 1990-tih. Upravo zato Ledo ga je odlučio ove godine ponovo lansirati na tržište te se od nedavno Silk Milk opet nalazi u Ledo škrinjama.

Ispunite Ledo spomenar na Ledo web stranici i stvorite nove uspomene!

U Ledo spomenar može se uploadati najdraža i najsretnija foto uspomene vašeg života. Ako nemate starih fotografija pri ruci, evo ideje – fotkajte se s novim sladoledom Silk Milk. Pravilo je samo jedno – uz pomoć starih uspomena zajedno stvaramo nove. Pet najboljih fotografija po izboru žirija osvaja nezaboravno #Ledoiskustvo .

Nagradni natječaj traje 2 tjedna, a pobjednika nagrađujemo novim iskustvom, odlaskom u Ledo tvornicu i velikom količinom Silk Milk sladoleda!

1990-te su bile doba popularizacije „boy i girl bendova“, šarene i otkačene odjeće, rollšuha na 4 kotača i kazeta. Vrijeme kad je svatko pokušavao biti originalan na svoj način.

Uživajte u Silk Milk sladoledu nježnog okusa vanilije s finim slatkim punjenjem od jagode te hrskavim preljevom od kakaa s komadićima lješnjaka te se prisjetite lijepih trenutaka.

Ledo Silk MilkNo, to nije sve!

I ove godine potrošači su kreirali novi Ledo sladoled u sklopu Ledonardo natječaja koji je odnedavno dostupan u Ledo škrinjama. Fenomenalan okus novog Ledonardo sladoleda na štapiću osmislili su sladoledni genijalci Ema I. i Dalibor T.

Sladoled okusa vafla i sladoled okusa lješnjaka obogaćen najboljim pripravkom od mliječne čokolade garantira zadovoljstvo svaki put kada poželite uljepšati svoj dan.

Kako bi završno zaokružili potpuni užitak, Ledonardo je dobio hrskavi plašt od mliječne čokolade i finih komadića vafla koji će se savršeno topiti u ustima.

Ledo