Odabrana craft piva po prvi puta u Lidlu

Svjetski poznati stručnjak za piva Rory Lawton za Lidl kušao i odabrao najbolja craft piva

 Poznavatelji i ljubitelji piva posebno će se razveseliti iznenađenju koje Lidl priređuje svojim kupcima. Od ponedjeljka, 29. svibnja, do nedjelje, 4. lipnja, ljubitelji vrhunskih craft piva uživat će u Lidlovoj posebnoj ponudi koju je za Lidl selektirao Rory Lawton, ugledni pivski stručnjak. Kao i uvijek u Lidlu, za ova posebna piva nećete morati izdvojiti čitavo bogatstvo, jer je Lidl osmislio posebnu akciju unutar koje se za 45 kuna može kombinirati 5 piva iz označenog dijela ponude. Redovna cijena pojedinačnog proizvoda je 12,99 kuna (detalje ove akcije možete pronaći na www.lidl.hr). Tu su i popularni 4-packovi, ali i hrvatska piva!

Craft ili zanatsko pivarstvo sve je popularnije i u Hrvatskoj. Krenulo je od nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u ovo piće, koji su jednostavno htjeli probati nešto novo, a pretvorilo se u pravi trend. Zaštitni znak craft pivovara je inovacija – kako u aromi i stilu piva, tako i u dizajnu ambalaže. Pronađite svoj omiljeni novi okus piva u nekoj od craft pivovara, omiljenom kvartovskom kafiću ili vašem Lidlu.

Craft piva nude nekonvencionalne okuse ručno rađenih piva od sorti regionalnih pivovara iz cijelog svijeta. Međutim, kupci često zbog visoke cijene ili nedostatka stručnih savjeta oklijevaju pri kupnji ovih piva. Zato je Lidl kroz ovu posebnu ponudu odlučio svoje kupce upoznati sa zanatstvom proizvodnje piva. U nastavku možete pronaći kratak vodič kroz stilove craft piva te profil pivskog stručnjaka Rorya Lawtona.

PR: Real grupa