Održan Sajam Dobre hrane

U zagrebačkom City Centru One East završio je Sajam Dobre hrane, koji je okupio brojne male proizvođače hrane i vrhunske chefove iz najboljih hrvatskih restorana.

Sajam je započeo je kulinarskom radionicom Marina Medaka iz bistroa Rougemarin koji je pripremao čokoladne muffine u samo 15 sekundi. Nakon slatkog početka, svoja znanja u filetiranju ribe prezentirao je Moris Damiani iz umaškog restorana Badi te oduševio sve prisutne brzinom, preciznošću i vrhunskim ribljim delicijama.

Kroz 12 radionica tijekom dva dana, na kuharskom pultu predstavili su se najveći znalci iz ponajboljih hrvatskih restorana poput Christiana Misirace iz El Bula, Tomislava Kožice i Ružice Jukičić iz Academie, Maria Čepeka i Miše Tolića iz Vinodola, Brace Sanina iz Kadene, Dalibora Žalca iz Zdjelarevića…

Primamljivi mirisi koji su se širili centrom privukli su veliki broj ljubitelja dobre hrane koji su uživali kako u kulinarskim radionicama, tako i na sajmu koji je okupio najbolje među najboljima.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.