Održana prva Večera u mraku!

Senzualno, neočekivano, jedinstveno! Svjetska atrakcija, večera u potpunoj tami, u organizaciji hotela ARCOTEL Allegra oduševila uzvanike

  Neponovljivo iskustvo! Uzvanici hotela Arcotel Alegra, među kojima su bili i tv voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Edita Misirić, glumica Mirna Medaković, glumci Hrvoje Klubučar i Ana-Marija Percaić, glumac i fitness trener Mario Valentić i bloger Domagoj Jakopović Ribafish, sinoć su bili složni u ocjeni prve hrvatske večere u potpunom mraku. Delicije pripremljene u hotelskom restoranu Radicchio dobile su posve novu, pomalo mističnu gastronomsku dimenziju. Za potrebe večere u hotelu je izgrađena posebna tamna soba, bez ikakvog izvora svjetla.

 

 Ovaj neobični i senzualni gastronomski doživljaj kušanja hrane bez osjetila vida pravi je izazov i avantura. Rezultat je fantastičan, izoštravaju se ostala osjetila – okus, njuh, dodir i sluh. Arome, mirise i teksture hrane postaju nove i neočekivane, prožete nijansama koje se ne osjete u normalnom okruženju.

“Večera u mraku svjetski je hit koji se sada nudi i u našem hotelu. Nakon okupljanja u hotelskom Joe’s Baru, gosti ulaze u restoran koji je u potpunom mraku. Pritom ostavljaju sve gadgete kojima bi mogli osvijetliti prostor, a snalaze se uz pomoć konobara koji nose posebne naočale za vid u tami”, objasnila je Ljiljana Mikić, direktorica Arcotela.

U ponudi je tajanstveni mesni ili riblji meni. Na stolovima su, osim posuđa i pribora za jelo, vlažne maramice za brisanje te papir i olovka koji će vam trebati za zanimljive igre što se izmjenjuju sa sljedovima jela. Večera traje otprilike dva sata, maksimalan broj osoba je 12 parova, a u izvedbi tamne prostorije sudjelovala je tvrtka Model pakiranja.

Iduće večere u mraku održat će se i 17. i 18. veljače.

PR: Lollipop