Orangina: Okreni stvari naglavačke

Pod dojmom poraznih rezultata nedavno provedenog istraživanja na razini Europske unije koje je pokazalo da čak 79 posto zaposlenih u Hrvatskoj radne uvjete ocjenjuje lošima, Orangina je pokrenula kampanju pod nazivom ‘Okreni stvari naglavačke’.

Orangina će preokrenuti živote naših marljivih građana i obećaje da od danas, kada starta kampanja, u Hrvatskoj više ništa neće biti isto. Naredna tri tjedna građani diljem Hrvatske imat će priliku na svoje radno mjesto privući nezaboravne zabavljačke skupine i dobro protresti svoju dnevnu poslovnu rutinu. Kampanja ‘Okreni stvari naglavačke’ želi duhovitim i inspirativnim trenucima uljepšati radne dane naših radišnih građana.

Duhovito i inspirativno

Potegnuli ste cijelu noć pripremajući važnu prezentaciju? Od jutra do mraka radite na presudnom projektu? Zovu vas u treću smjenu zbog pada nekog servera? Većina građana naporno radi u uredima, tvornicama ili trgovinama diljem Hrvatske, svakodnevno pružajući najbolje od sebe kako bi zadovoljili svoje šefove ili klijente. Kampanjom ‘Okreni stvari naglavačke’ Orangina želi dodatno potaknuti građane na marljiv rad i to na način da im omogući ono što im u dnevnoj poslovnoj rutini često najviše nedostaje – duhovite i inspirativne trenutke.

Orangina preuzima stvari u svoje ruke

Posjetitelji internetske stranice kampanje www.orangina.hr mogu vidjeti poseban i neponovljiv video uradak pun ludo zabavnih i neočekivanih likova i situacija. Neke od tih unikatnih skečeva iz video uratka zainteresirani će moći naručiti i dovesti ih na svoje radno mjesto kako bi iznenadili kolege i priuštili im nezaboravnu pauzu ili predah nakon posla. Svi koji se prijave na internetskoj stranici ulaze u izbor za sudjelovanje u kampanji ‘Okreni stvari naglavačke’. A kad radno mjesto preuzmu akrobati, muzičari i mađioničari možemo slobodno reći da su stvari okrenute naglavačke.

Orangina iskustvo

Božo Lovrić, predsjednik Uprave Obala grupe, koja ima licencu za proizvodnju i distribuciju Orangine za jugoistočnu Europu, izjavio je: ‘Počevši već od samog oblika boce Orangine, pa onda činjenice da je treba blago protresti prije otvaranja nakon čega dolazi svježi, lagani gazirani osjećaj pića i tako karakteristična pulpa, sve to zajedno čini iskustvo pijenja Orangine posebnim i nezaboravnim. Nova duhovita i domišljata kampanja koja nadilazi sve naše dosadašnje aktivnosti u Hrvatskoj dodatno naglašava posebnost Orangine i nudi iskustvo kakvo u Hrvatskoj još nije bilo moguće vidjeti i doživjeti’.

Orangina