Orhidelia osmu godinu najbolji wellness Slovenije

Otkrijte zbog čega je Wellness Orhidelia u Termama Olimia najbolji wellness u Sloveniji i rezervirajte kraljevski tretman po promotivnim cijenama

  Magična Orhidelia osmu godinu za redom okitila se titulom „Naj wellness“ Slovenije. Zbog čega ta nagrada svaku godinu odlazi Orhideliji, znaju svi koji su barem jednom posjetili Terme Olimia. Wellness u dijalogu s prirodom revitalizira i puni energijom, teatralni sauna programi poseban su doživljaj, a rituali, tretmani i tehnike opuštanja kreirani su prema individualnim zahtjevima gostiju.

„Kontinuiranim ulaganjima neprestano podižemo kvalitetu usluge, a posebno osmišljenom ponudom nastojimo biti originalni i drugačiji, o čemu svjedoči i selfness koncept po kojem smo jedinstveni u Sloveniji. Ova nagrada potvrda je uspjeha, ali i poticaj i motivacija da radimo još bolje i više. Našim gostima ne pružamo samo opuštanje i odmor, nego ih nastojimo educirati da promjene svoje navike, uspostave tjelesnu i duhovnu ravnotežu te unaprijede svoj stil života. Zadovoljni gost smisao je našeg posla, ali i najveća nagrada koju možete dobiti“, poručuju iz Terma Olimia.“

Osvajanje ove prestižne titule Terme Olimia slave do kraja svibnja promotivnim cijenama kraljevskog tretmana koji uključuje smještaj u Wellness hotelu Sotelia****s, neograničen ulaz u Wellness  Orhidelia, neograničen ulaz u svijet sauna te selfness jutro u prirodi za poticanje vitalne energije. I to sve po cijeni već od 75 eura po osobi. Na taj se način Terme Olimia žele zahvaliti vjernim gostima koji su glas dali svom omiljenom wellnessu.

„Naj wellness“ dodjeljuje jedna od najslušanijih radijskih postaja “Dobro jutro Slovenija” u suradnji s turističkoinformativnim portalom www.dj-slovenija.si. Urednička ekipa, stručni žiri i posjetitelji biraju najbolja slovenska skijališta, kupališta i wellness centre.

PR: lollipop