Osvježenje je zakon

Ležaljka pod palmom, ljetne igre i dobra svirka za mnoge se pokazalo kao idealan bijeg od ljetnih vrućina i gradske vreve. Sve je to dio ljetnog plana Žuje Limuna i Grejpa koji su na Europskom trgu u Zagrebu osmislili ‘Osvježenje je zakon’, gradsku plažu za sve građane svakim danom do 12. srpnja od 10 do 23 sati.

Natjecateljica glazbenog showa The Voice, Ema Gagro, posjetiteljima je predstavila svoj debitantski singl. ‘Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku debitantski singl Trebaš mi predstaviti na ovakvom nesvakidašnjem mjestu, naročito jer se uklapa o ovo ležerno i ljetno okruženje. Spojiti plažu, gradski trg s atraktivnim dnevnim i večernjim događanjima odlična je ideja za nadolazeće vruće ljetne dane’,  kazala je Ema Gagro.

Osim ljetnog ugođaja i idealnog osvježenja Žuja Limun i Grejp, od 10 do 17 sati posjetitelji natjecateljskog duha uživali su uz ljetne sportske igre – odbojka na pijesku, boćanje s vodenim balonima, tenis sa spužvastim lopticama, badminton te društvene i brojne nagradne igre.

Sa zalaskom sunca gradska plaža pretvorila se u pozornicu za koncerte na kojoj je odjekivao moćan vokal Eme Gagro i zvuk tamburice u jazz improvizaciji Novosel & Hojsak dueta. U istom tonu očekuju se i nastupi drugih cool bendova svakim danom od 21 do 23 sata.

Nakon Zagreba, ljetnu turneju Žuja Limun i Grejp nastavljaju u Osijeku na Trgu Svetog Trojstva od 17. srpnja do 26. srpnja i u Varaždinu od 31. srpnja do 9. kolovoza.

Opširnije na: www.ozujsko.com/gradska-plaza