Otkrijte što vas sve očekuje do kraja Baš Naš festivala

Baš Naš Food&Ball, ljetno izdanje omiljenog zagrebačkog festivala, do 14. srpnja nastavlja biti najdraža lokacija za sve one željne dobrog provoda. Smješten u zelenoj oazi usred grada, na Bundeku, Festival nudi savršen spoj ukusne hrane, uzbudljivih glazbenih nastupa i opuštene atmosfere.  
            Ostatak festivalskog programa s odličnim koncertima i energičnim partyjima oduševljava do samog kraja trajanja. Već 5. srpnja, u petak, posjetitelji će moći uživati u koncertu popularnog hrvatskog glazbenika, Borisa Štoka, čiji će nastup sigurno zagrijati atmosferu. Sutradan, 6. srpnja, na rasporedu je KPP powered by Aperol Spritz, najveći trap tulum u Zagrebu koji uvijek obećava dobar provod i nezaboravnu zabavu. Legendarna splitska grupa TBF svoje najveće hitove izvest će na Baš Naš pozornici 12. srpnja, dok je 13. srpnja rezerviran za Taking the trash out, party s najvećim domaćim i stranim trash hitovima. Svi glazbeni programi počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Svakodnevno, za odličnu atmosferu zaslužni su i brojni DJ nastupi. Osim glazbe, Baš Naš Food&Ball powered by Erdinger nudi i širok spektar gastronomskih užitaka. Posjetitelji tako mogu istraživati raznovrsnu gastro ponudu, punu internacionalnih kulinarskih trendova. Svi ljubitelji dobrog zalogaja pronaći će nešto po svome ukusu!       
Ovaj Festival idealna je prilika da se gradski ritam zamijeni ugodnom atmosferom uz jezero i zelenilo – u pravoj zelenoj oazi usred Zagreba. Obiteljima s djecom ove je godine najveći hit dječja zona koja je na raspolaganju od nedjelje do četvrtka. Najmlađi posjetitelji Festivala mogu uživati u igrama poput corn holea i subsoccera. Ova zona tako pruža siguran i zabavan prostor za igru svim mališanima.     
            Baš Naš Food&Ball predstavlja nezaobilazan događaj koji spaja najbolje od hrane, glazbe i druženja, a festivalska atmosfera uljepšava ljetne dane u Zagrebu.
Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.           

RED