Otvoren Aquapark Adamovec

Aquapark Adamaovec otvorio je svoja vrata. Velika investicija u kontinentalni turizam iznosi više od 40 milijuna kuna te će dodatno oživjeti ljupko mjesto Adamovec, ali i Zagrebu i okolici dati novi turistički sadržaj najmodernijeg oblika. Svečanom otvorenju moderne kupališne i wellness oaze prisustvovao je i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

‘Hvala svima koji su marljivo radili na ovom projektu zadnjih godina. Ovim primjerom želimo pokazati svima onima koji žele investirati, da se trud i naporan rad itekako isplate. Aquapark Adamovec ostvarenje je sna jedne male obiteljske priče. Pozivam sve na opuštanje u Aquapark Adamovec’ – izjavio je vlasnik kompleksa Stjepan Culifaj.

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15.000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja. U modernom objektu od 4.200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, toboganom, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen s valovima površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za vas i vaše društvo. Pažnju najmlađih privlačit će dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2.

Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode.

P. R.

Foto: Mirko Janković

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.