Otvoren salon posuđa privlačnog naziva Lonci & Poklopci

Otvorenje salona u Zagrebu, koji u ponudi ima svjetski poznati turski brand Korkmaz, svojim je dolaskom podržao i turski veleposlanik Ahmet Tuta.

Poznati europski i svjetski brendovi koje su prepoznali kuhari profesionalci, ali i oni koji uživaju u kuhanju i darivanju, našli su mjesto  na policama prodajnog salona koji se proteže na više od 150 m2.

Korkmaz nudi posuđe izrađeno od inoksa, porculanske setove, pribor za kuhanje te male električne aparate za pripravak hrane. Tu su i kolekcije Solingen, poznatoga svjetskog proizvođača posuđa s tradicijom duljom od 180 godina.

A da kuhanje i darivanje može biti zabavno i inovativno, pobrinula se tvrtka AdHoc koja hrvatskim potrošačima predstavlja kuhinjski pribor vrhunskog dizajna.

Japanski noževi,  setovi mlinaca za sol, papar i začinsko bilje, čajnici, posude za vok, pribor za izradu kolača, setovi posuđa… kuhinjska su čarolija za darivanje .

lonci i poklopci 1a

 

Autor  projekta Lonci i poklopci, direktor tvrtke Pro trade, Silvio Bajde, na otvorenju je istaknuo:

‘Ovim konceptom salon posuđa Lonci & Poklopci u Zagrebu nudi zaista visokokvalitetno posuđe po povoljnim cijenama, kao i mjesto ugodne kupnje’, te je istaknuo  kako će uskoro građani Rijeke i Splita također moći uživati u vrhunskim kuhinjskim uređajima, pomagalima i posuđu.

Na otvorenju je bila i Katarina Pentek, poznato TV lice Podravkina ‘Kulinarskog centra’ koja je ujedno i kuma novootvorenog salona posuđa Lonci & Poklopci.

P. R.