Otvorena IKEA Proljetna zona za chillanje na Jarunu

Posjetiteljima nudi mjesto za opuštanje i raznolike aktivnosti

 U nedjelju, 28. svibnja, uz Doručak na travi i zvukove DJ FRüHSTüCK, otvorena je IKEA Proljetna zona za chillanje na Jarunu (Jarunska obala bb, blizu Aquariusa), kojom IKEA želi potaknuti svoje sugrađane na boravak u prirodi i inspirirati ih rješenjima za vanjske prostore. Svi građani koji žele razgledati ovaj inspirativni showroom i opustiti se ondje, moći će to učiniti do 18. lipnja, a tijekom vikenda i uživati u raznolikim aktivnostima.

Sudionici Kviza znanja moći će provjeriti svoje znanje o tvrtki IKEA, a očekuju ih i vrijedne nagrade. Na radionici Dan zmajeva, uz podršku legendarnog zmajara, Žarka Tkaleca, mališani će naučiti kako izraditi zmajeve i potom puštati svoje vesele kreacije.

Radionica Pimp my bike donosi uzbuđenje za sve ljubitelje aktivnog života i dvonožnih ljubimaca jer će ih u Proljetnoj zoni za chillanje dočekati stručni tim majstora i umjetnika koji će njihove bicikle prometnuti u mala umjetnička djela, prema želji vlasnika.

Predstava Hrabri mornar u izvedbi kazališta Tvornica lutaka razveselit će male i velike, a za sve koji žele dočekati zalazak sunca na Jarunu i pritom uživati u romantičnoj večeri, uz lagani ritam jazza, tu je i IKEA Romantična večera. Oni koji osvoje romantičnu večeru, mogu sa sobom povesti još jednu osobu.

Prijave na aktivnosti

Zbog ograničenog broja mjesta, na sve su aktivnosti potrebne prethodne prijave na mail adresu ikea@itonijesve.com. Kako biste bili prvi u redu za pojedinu aktivnost, potrebno je pratiti IKEA Facebook i internetsku stranicu jer ćete ondje saznati sve o početku prijava.

Radno vrijeme i raspored aktivnosti

Proljetna zona za chillanje bit će otvorena svaki dan, i to:

-radnim danom od 16 do 20 sati te

-vikendom i praznikom od 10 do 20 sati

Raspored aktivnosti:

  • Kviz znanja (03. lipnja, od 17 do 19 sati)
  • Dan zmajeva (04. lipnja, od 15 do 18 sati)
  • Pimp my bike (10. lipnja, od 17 do 20 sati)
  • predstava Hrabri mornar (11. lipnja, od 18 do 19 sati)
  • IKEA romantična večera (17. lipnja, od 18 do 20 sati)

 

PR: Madison

Fotografija: Rene Karaman