OTVORENE NOVE PLODINE U VELIKOJ GORICI

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, pa danas svoja vrata
otvaraju i u Velikoj Gorici.

U Velikoj Gorici je na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 47, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 115 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa dio je retail parka Stop Shop, te zauzima 2.200 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde i pružaju ugodno iskustvo kupovine. Kao i uostalim supermarketima Plodina, svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi na odjelima samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice. Moderno skladište i komore garancija su dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi.

Uz svježi asortiman, kupcima će biti dostupan veliki izbor poznatih brendova, ali i prošireni program robnih marki.
Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Velika Gorica od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.
Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak novih djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

U sklopu otvorenja Retail parka Stop Shop, i Plodine će u slavljeničkom tjednu otvorenja doprinijeti posebnom ponudom koja za supermarket Velika Gorica vrijedi do 01.11.
Radno vrijeme Plodina Velika Gorica je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.

Plodine