Paško likeri su – likarija

U predivnom okruženju imotskog kraja, u Zmijavcima, uz puno veselja, dobrog raspoloženja i tradicionalnu hranu, održano je druženje na kojem su svi ljubitelji dobre hrane i pića imali priliku isprobati nezaboravne okuse Paško likera.

Među brojnim gostima, prijateljima i partnerima Paško likera, našlo se i jedno poznato lice hrvatske eno-gastro scene, Rene Bakalović.

Riječ je o brendu mediteranskih voćnih likera proizvedenih prema tradicionalnoj recepturi. Paško likere obilježava provjerena kvaliteta koja je mogla opstati usmenom predajom likara, a koju je održala sama snaga okusa i lijeka. Uz tradicionalnu recepturu, u proizvodnji Paško likera primjenjuje se i tradicionalna tehnologija, a za izradu se biraju samo vrhunske sirovine s najboljih lokacija od Zadra do Dubrovnika.

U prilog kvaliteti Paško likera govore i prestižne svjetske medalje kojima su se okrunili okusi likera od višnje i likera od naranče. Naime, nakon što je Liker od višnje 2011. godine osvojio srebrnu medalju za kvalitetu International Wine&Spirits Competition u Londonu, na prestižnom 2014 International Spirits Competition u Berlinu, ove je godine isto odličje pripalo likeru od naranče.

‘Godinama smo proučavali tradicionalne recepture naših baka i djedova, tragali za idealnim sastojcima, a sve s ciljem postizanja vrhunske kvalitete. Prestižne nagrade koje smo osvojili u Londonu i Berlinu dokaz su da se trud isplati, no najveća nagrada i razlog zbog kojeg se bavimo ovim poslom je ipak zadovoljstvo na licima ljubitelja Paško likera’, rekao je Paško Šuto – osoba čije ime stoji iza kvalitete i ljepote okusa Paško likera.

Znanstvenici bi rekli – savršen spoj fermentacije i fotosinteze, a mi kažemo – živjeli!

Paško liker