Pehar najboljoj ekipi Ožujsko kupa

Brojni navijači na velikoj završnici Ožujsko kupa 2013. gromoglasnim pljeskom nagradili su ekipu Pekara Vilson iz Pule, kojoj su nogometaši Igor Bišćan i Tomo Šokota uručili pehar pobjednika jednog od najvećih nacionalnih malonogometnih turnira.

Ekipa Pekara Vilson osvajanjem ovog trofeja bogatija je i za vrijednu nagradu od 100.000 kuna. Drugo mjesto i 20.000 kuna osvojila je ekipa Šijana iz Pule, dok je treće mjesto pripalo Čmela i prijatelji Cavallo bar iz Novog Marofa uz osvojenih 10.000 kuna.

Nisu razočarali ni veterani, koje je predvodila ekipa Konoba Toni iz Splita, a koja je nagrađena s 20.000 kuna, dok su drugoplasirana ekipa Texta Safe house iz Zagreba i trećeplasirana Zloćo i prijatelji Konoba Tomić iz Jastrebarskog mogle uživati u iznenađenjima sponzora.

Već četiri godine zaredom Ožujsko kup uveseljava ljubitelje malog nogometa i omiljenog hrvatskog piva Žuje te je preraslo u ponajveći nacionalni malonogometni turnir. Nakon Rijeke, Osijeka i Splita, ovogodišnji finale u Križevcima može se svrstati uz bok prethodnima jer je Ožujsko pivo odlučilo svima pružiti dobru zabavu i kvalitetan nogomet, ali i druženje s nogometašima Igorom Bišćanom i Tomom Šokotom. Zagrebački dečki koji su prepoznatljivi ne samo po velikim domaćim uspjesima nego i po zavidnim svjetskim karijerama s velikim su zadovoljstvom predali pehar najboljoj malonogometnoj ekipi, što ne čudi jer su i sami ljubitelji nogometa i na malim travnjacima.

Nakon 16 kvalifikacijskih turnira, 411 prijavljenih ekipa u otvorenoj kategoriji i 108 u veteranskoj kategoriji te 4 regionalne polufinalne utakmice diljem zemlje, 8 najboljih malonogometnih ekipa u otvorenoj i 4 u veteranskoj konkurenciji neizvjesnom borbom užarilo je atmosferu u križevačkom sportskom centru Latino za titulu najbolje u Hrvatskoj.

Samo proglašenje pobjednika kupa obasjao je nezaboravan vatromet, a mnogobrojni posjetitelji, osim nogometnog spektakla, uživali su u popratnom zabavnom programu i kultnom hrvatskom pivu Žuji.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.