Pekara Dubravica obilježava 60. rođendan novim, ekskluzivnim proizvodima

Pekara Dubravica, danas jedan od najomiljenijih brandova u Zagrebu i okolici, ovoga mjesecaobilježava svoj jubilarni 60. rođendan. Povodom velike obljetnice, Dubravica je za kupce pripremila posebno danish pecivo koje će biti u ponudi tijekom rođendanskog tjedna, kao i druge ekskluzivneproizvode kako bi se zahvalila na vjernosti koju kupci pokazuju već više od šest desetljeća.

Dubravica je za kupce odlučila pripremiti posebnu poslasticu –danish pecivom sa šljivama koje će biti dostupno u ograničenoj ponudi od 6.000 komada u svim pekarnicama Dubravice diljem Zagreba i Zaprešića i to od 13. rujna. Ovaj slatki zalogaj  bogat jeručno očišćenim komadima šljiva složenim unutar košarice od prhkog lisnatog tijesta ručne izrade i recepture bogate maslacem.

Uz to, Dubravica je u suradnji s poznatim chefom Matijom Bregešom, čije je vrhunsko umijeće kuhanja prepoznato Michelinovom zvjezdicom, kreirala i novi sendvič s pršutom i tartufima, a koji će biti dostupan ove jeseni.

Kupci u Dubravici mogu pronaći i ostale proizvode nastale u suradnji sa chefom Bregešom – roast beef sendvič i salatu od tune, a tijekom 2022. godine u ponudi Dubravice pronaći će se čitava paletanovih proizvoda s potpisom.

„Svoj 60 godina dug uspjeh Dubravica ponajviše duguje svojim vjernim kupcima koji proizvode za sebe redovito odabiru baš iz naše pekare. Odnos koji je Dubravica izgradila te nastavlja unaprjeđivati s kupcima baziran je na povjerenju. To je najveće priznanje koje možemo primiti i ono što nas gura prema naprijed te motivira da budemo još bolji. Od samog početka važna nam je svježina. Ne samo svježina tek pečenih i pripremljenih delicija, već i usvajanje najsvježijih pekarskih trendova.Naša misija ostaje beskompromisno pružati vrhunsku kvalitetu proizvoda svaki dan“, poručili su iz Dubravice.

Već punih 60 godina Dubravica, pekara u obiteljskom vlasništvu, uspješno spaja tradiciju, kvalitetu te inovativnost. U šest desetljeća postojanja pekara Dubravica izrasla je iz malog obiteljskog obrta u modernu pekaru, nikada ne ispuštajući iz vida kvalitetu proizvoda i ručnu proizvodnju. Danas broji ukupno 35 poslovnica u Zagrebu, Zaprešiću i Zaboku, s više od 100 proizvoda u asortimanu i ukupno 429 zaposlenika.

Cijena danish peciva sa šljivomje8,00  kuna.

Pekara Dubravica