PIK kulinarska radionica Branka Ognjenovića

Jasna Mikačić (direktorica marketinga PIK Vrbovec), Dorotea Kolić (PR-ica agencije IMC), Branko Ognjenović i Antonija Blaće pik 1 [800x600]

PIK kulinarsku radionicu pod nazivom ‘PIK mljeveno meso priča jezike svjetskih kuhinja’ održana je u Kulinarskom studiju ‘Majstor kuhar’ u Zagrebu, koji vodi Branko Ognjenović.

U pripremi specijaliteta s novim PIK light proizvodima (juneće, svinjsko i miješano mljeveno meso) koji sadrže 50% manje masnoće pomogla mu je radijska i TV voditeljica Antonija Blaće.

Tako smo imali priliku kušati vrlo ukusnu musaku od patlidžana, talijanske polpete, pohane palačinke s mljevenom svinjetinom i još puno toga, uz čašicu graševine i(li) cabernet sauvignona.

pik 2 [800x600]

M. T.
Foto: Rene Karaman

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.