PIK naresci brži od gladi!

Nakon stresnog radnog dana kad krenete u nabavku namirnica i dočeka vas velika gužva ispred odjela delikatesa, zasigurno niste oduševljeni čekanjem u redu. Za uštedu dragocjenog vremena, najbolje rješenje su PIK naresci koji donose širok izbor vaših omiljenih trajnih salama, šunki i drugih dobro poznatih proizvoda u praktičnom pakiranju.

Nema razlike između kvalitete, svježine, boje, okusa i privlačnog mirisa suhomesnatih proizvoda koji su pakirani u široki asortiman PIK narezaka ili onih koji se režu na odijelu delikatesa. Točnije, gotovi i prethodno narezani PIK naresci podliježu strogoj kontroli kvalitete te higijenskim standardima, a upravo zahvaljujući najmodernijoj proizvodnoj tehnologiji, jednako su sočni kao i naresci netom narezani na odjelu delikatesa. PIK naresci mogu se opisati u tri riječi kao praktični, inovativni i iznad svega kvalitetni.

Sada više nema opravdanog razloga niti da sami kod kuće gubite dragocjeno vrijeme na rezanje narezaka ili nepotrebno čekate u redu na odjelu delikatesa, jer su PIK naresci standardiziranih porcija prilagođeni potrebama pravih gurmana i istinskih mesoljupaca, a šnite su uvijek jednake debljine i veličine te savršeno pristaju u svaki sendvič, canape ili toast.

Vrhunski proizvodi koji se već nalaze u asortimanu PIK narezaka kao što su Panona 100 g, Zimska 100 g, Vrbovečka 100 g, Čajna 100 g, Dimljena slanina Belje 100 g, Pršut 100g,  Šunka u ovitku 200 g, Kuhana šunka 125 g, PIKO 200 g, Mortadela 150 g, Šunka Fina 150 g te Dimljena vratina 125 g obogaćeni su i novim trajnim delicijama – Panonom s paprikom 100 g i Buđolom 100 g.  Praktična  pakiranja novih proizvoda Mortadele s maslinama 150 g , Toast šunke 200 g i Delikates šunke 150 g imaju i dodatnu prednost što ih se nakon otvaranja može ponovno zatvoriti, kako bi se zadržala svježina i kvaliteta PIK narezaka.

Teško se odlučiti za favorita između velikog broja izazovnih PIK narezaka koji privlače gurmane svojim neodoljivim aromama. Upravo zato nemojte se ograničavate i probajte ih sve!

PIK naresci odličan su odabir za slasne zalogaje na pikniku u prirodi ili u ugodnoj atmosferi vašeg doma za vrijeme gledanja omiljene serije na televiziji. Rado su viđen gost na rođendanskim proslavama te ih vole pripadnici svih generacija – zato ako pripremite hladnu platu s PIK narescima sigurno nećete pogriješiti te ćete zadovoljiti i najzahtjevnije kulinarske eksperte.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.