PIK šunke: Tri nijanse savršenstva

Novi spot za PIK Komadne šunke dočarava karakteristike ove premium delicije kroz tri divne žene koje za vrijeme snimanja spota nisu mogle sakriti na svojim licima oduševljenje PIK Šunkama.

Nježna PIK Delikates šunka odlikuje se ružičastom bojom i profinjenim okusom koji se rijetko gdje sreće u kulinarskom svijetu pa je upravo zato idealna za kombinaciju s drugim namirnicama. S druge strane veličanstvena PIK Premier šunka poznata je po usklađenoj noti dima, rustikalnom i neodoljivom okusu te je namijenjena ljubiteljima finih balansiranih aroma, kao i PIK Fina šunka koja svojom zavodljivom aromom dima i gracioznošću okusa stvara pravi gurmanski doživljaj koji si možete priuštiti. Fine, ukusne i uvijek najbolje sve tri PIK Šunke, svaka kroz svoju nijansu savršenstva, uvijek su najbolji odabir.

PIK Šunke su kraljice svakog jela, a svaka na svoj način vlada carstvom okusa – ipak je svaka savršena na svoj način, što se može vidjeti i u novom spotu.  Mali luksuz koji si možete priuštiti čeka vas u tri nijanse savršenstva PIK Šunki.

P. R.