PIK trajne salame

PIK Milanska salama za gurmane sa stilom

Vrhunska PIK Milanska salama premium kvalitete namijenjena je samo pravim znalcima. Njezin širi promjer te specifičan okus koji ima zahvaljujući plemenitoj pljesni, biranim začinima s naglaskom na ružmarin, najfinijim komadima mesa i sitnoj granulaciji oduševljava baš poput talijanske visoke mode. Praktično pakiranje narezaka PIK Milansku salamu 100g čini odličnim odabirom za pripremu ukusnih sendviča, kanapea i sitnih noćnih zalogaja koji su uvijek najslađi u dvoje.

PIK Panona mini i zalogaji su u trenu fini

PIK Panona mini 350g je stvorena za one koji uživaju u profinjenom okusu i tradicionalnom stilu. Pripremljena je od najkvalitetnijeg svinjskog usitnjenog mesa i prirodnih začina – češnjaka i cjelovitog zrnca papra. Možete je pronaći u rashladnoj vitrini, a njezino praktično pakiranje od 350g idealno je za obiteljska druženja ili tulume s prijateljima. Zbog profinjenog okusa, PIK Panona mini najbolji je saveznik kraljevskih sendviča i hladnih plata. Posebno mjesto imat će kod ljubitelja rustikalnih aroma.

PIK Sendvič salama

Sveprisutni i omiljeni brzi zalogaj – sočni sendvič – popularan je kod svih generacija, a njegov glavni sastojak je fina salama. Nova PIK Sendvič salama svidjet će se i mališanima i odraslima upravo radi svoje blage arome koja se fino sljubljuje s povrćem, sirom ili umacima u sendvičima našim svagdašnjim. Bez obzira odlučite li se za tradicionalni sendviča sa sirom i salamom u popularnoj kajzerici ili pak odlučite kajzericu zaista učiniti carskom te ju obogatiti prilozima, glavna zvijezda bit će nova PIK Sendvič salama.

IMC