PIK Vrbovec: Europska nagrada za inovativnost i izvrsnost

PIK Vrbovec postao je nositelj još jedne prestižne nagrade – European Business Award (Europska poslovna nagrada) u kategoriji: ‘Nagrada za orijentiranost na potrošače’. PIK Vrbovec ovu je nagradu dobio za svoj projekt ‘Manje je više’, koji je proglašen najboljim projektom brige za potrošače. Direktoru PIK Vrbovca, Mati Štetiću ovu su nagradu uručili Lidija Graho, voditeljica projekta EBA u Hrvatskoj i Ivan Marković, Partner RSM Croatie, revizorske tvrtke članice međunarodne mreže RSM, koja je glavni sponzor EBA nagrada.

Mate Štetić, direktor PIK Vrbovca izjavio je prilikom preuzimanja nagrade: ‘Sukladno našoj poslovnoj strategiji, posebno brinemo za potrebe naših potrošača i zajednice u cjelini. Stalnim praćenjem trendova i zahtjeva tržišta,
nastojimo opravdati visoka očekivanja ljubitelja mesnih proizvoda, a da smo na pravom putu najbolje potvrđuju ostvareni rezultati i primljene nagrade. Upravo zato, posebno sam ponosan što nam je projekt ‘Manje je više’ osigurao
mjesto jedinog nacionalnog pobjednika u kategoriji orijentiranosti na potrošače. Osvojena nagrada će nam svakako biti dodatan poticaj da s još više entuzijazma i energije nastavimo i u budućnosti, stavljajući naše potrošače uvijek na prvo mjesto’.

PIK Vrbovec uključio se u natjecanje projektom ‘Manje je više’ kojim je hrvatskom, ali i svjetskom tržištu predstavljena jedinstvena i zaokružena priča utemeljena na razumijevanju zahtjeva i potreba potrošača za zdravijim, ali jednako kvalitetnim i ukusnim proizvodima. Praćenjem trendova i stalnim ulaganjem u inovacije i tehnologiju, PIK je stvorio dodatnu vrijednost za potrošače, koja je kroz edukativnu kampanju predstavljena tržištu. PIK Vrbovec jedini je proizvođač mesnih prerađevina u Hrvatskoj koji cijeli asortiman proizvoda pod brandom PIK, proizvodi bez pojačivača okusa, umjetnih bojila, glutena i soje, a sve s ciljem da potrošačima ponudi najkvalitetnije proizvode pročišćene od svih suvišnih sastojaka.

Na EBA natjecanju za sezonu 2015./2016. sudjelovalo je 32.000 tvrtki iz 33 europske zemlje, a izvrsnost te inovativnost u poslovanju prepoznaje se i nagrađuje još od 2007. godine. Europska poslovna nagrada (EBA) je najveći i najznačajniji program nagrađivanja osmišljen za prepoznavanje i promicanje izvrsnosti, najbolje prakse i inovacija u europskoj poslovnoj zajednici. U 10 kategorija natječu se tvrtke svih veličina iz svih industrijskih sektora. European Business Award nagrađuje kompanije koje ulažu u poboljšanje i profitabilnost, a upravo je PIK Vrbovec jedini nacionalni pobjednik u kategoriji orijentiranosti na potrošače.

PIK