PIK Vrbovec lider kvalitete u mesnoj industriji

U jedinstvenom QUDAL istraživanju kvalitete, QUDAL – QUality meDAL, koje je u Republici Hrvatskoj proveo ICERTIAS – International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zurichu Švicarska, PIK  Vrbovec  osvojio je čak četiri QUDAL certifikata u kategorijama ‘Svježe pakirano meso’, ‘Mortadela’, ‘Parizer’ i ‘Kranjska kobasica’.

Kad je riječ o svježem pakiranom mesu, mortadeli, parizeru i Kranjskoj kobasici potrošači u Hrvatskoj, sukladno navedenom istraživanju najkvalitetnijima smatraju upravo proizvode mesne industrije PIK  Vrbovec.

Dobivena priznanja i nagrade dodatno potvrđuju činjenicu kako su PIK brandovi prepoznati na tržištu upravo zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti. PIK Svježe pakirano meso pruža potrošačima sigurnost porijekla i provjerene kvalitete,  jer je upravo ono nositelj oznake Hrvatske poljoprivredne agencije ‘MESO HRVATSKIH FARMI’. Također, bogati asortiman PIK Svježeg pakiranog mesa svojim širokim rasponom ponude od različitih roštilj specijaliteta do mesa za  pripremu gulaša ili variva zadovoljava ukuse svih gurmana.

PIK Mortadela pripremljena je prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi od biranih sirovina vrhunske kvalitete. Odlična je za ljubitelje aromatičnih sendviča, bogatih hladnih plata jer se odlično slaže sa svježim povrćem, sirnim  namazima, maslinama i kaparama. Ovisno o jelu, mortadelu možete narezati na tanke šnite ili deblje kockice koje su odlične za ukusan i brz finger food. Jednako tako, PIKO i PIK Kranjska kobasica prepoznati su kao vodeći u  svojim kategorijama te se mogu svakodnevno pronaći na stolovima hrvatskih mesoljubaca.

Tradicija stara preko 70 godina, najsuvremenija tehnologija, provjerene recepture te tim stručnjaka garantiraju PIK-ovim potrošačima jedinstven gastronomski doživljaj, što je istaknuo i Robert Slavečki, direktor QUDAL, QUality  meDAL, Hrvatska prilikom predstavljanja rezultata istraživanja:

‘Činjenica da je PIK Vrbovec zauzeo čvrsto prvo mjesto u kvaliteti u kategoriji svježeg pakiranog mesa, ali i čvrsto prvo mjesto u nizu gotovih mesnih proizvoda, nezavisna je ocjena hrvatskih potrošača koja potvrđuje PIK-ovu poziciju  apsolutnog hrvatskog lidera kada je riječ o visokokvalitetnoj sljedivosti – od same proizvodnje mesa i obrade, preko prerade u finalni visokokvalitetni mesni proizvod do kontrolirane distribucije. Hrvatski potrošači u QUDAL istraživanju  kvalitete jasno su prepoznali PIK kao vodećeg hrvatskog proizvođača i prerađivača mesa kada se ocjenjuje vrhunska kvaliteta u svim segmentima proizvodnje, prerade i distribucije mesa’.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.