PIK Vrbovec nagrađen u Novom Sadu

Vrhunski proizvodi PIK Vrbovca osvojili su žiri na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

Ocjenjivanje kvalitete šunki i delikatesa od mesa, u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, jedno je od najvećih i najcjenjenijih ocjenjivanja kvalitete u ovom dijelu Europe.

U jakoj konkurenciji 27 proizvođača koji su prijavili 111 proizvoda, PIK Vrbovec je osvojio čak četiri nagrade za Šampiona kvalitete, najveće priznanje za vrhunske proizvode u kategoriji, i to za Piko parizer, PIK Zlatnu kuhanu šunku, PIK Mortadelu i PIK Panona salamu. Uz nagrade za Šampiona kvalitete, u PIK su stigle i dvije zlatne nagrade za PIK Šunku u ovitku te PIK Dimljenu vratinu u ovitku.

Posebno priznanje stručnog žirija u Novom Sadu za PIK Vrbovec je i povelja Novosadskog sajma za kvalitetu šunki i delikatesa od mesa, koja je još jednom dokazala vrhunsku kakvoću svih proizvoda.

Najsuvremenija tehnologija, tim stručnjaka i zaljubljenika u svoj posao, posebni recepti te tradicija duga preko sedamdeset godina garancija su kvalitete koja nema konkurenciju, a nagrade na Novosadskom sajmu potvrdile su kako se trud uvijek isplati.

Gotovo svi proizvodi koji su nagrađeni nagradama na Novosadskom poljoprivrednom sajmu, ujedno su i odlično prihvaćeni kod potrošača te su neizostavan dio svakodnevnih jelovnika ljubitelja mesnih delicija.

Povodom dobivenih ukupno sedam nagrada, iz PIK Vrbovca istakli su: ‘Iako je PIK Vrbovec najveća kompanija u mesnoj industriji Hrvatske i regije, svako priznanje i nagrada, pogotovo kad se radi o sudu stručnjaka, puno znači za PIK. Iskreno nam je drago što su na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu prepoznali kvalitetu naših proizvoda, a još nas više čini zadovoljnima što su potrošači među prvima prihvatili sve naše brandove te su lojalni kupci PIK proizvoda.’

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.