PIP izlagač na Eko sajmu u Nrembergu

Tvrtka PIP se i ove godine našla uz bok velikih izlagača na jednom od najvećih međunarodnih Eko sajmova u svijetu BIOFACH-u koji se održava od 12.-15. veljače u Nurembergu. BIOFACH  je sajam na kojem se afirmiraju proizvođači s EKO certifikatom i sklapaju poslovi sa kupcima visokih zahtjeva.

”Ovo nije prvo izlaganje na BIOBAFCH-u, prisutni smo drugu godinu za redom kao izlagači u sklopu izložbenog prostora HGK. Došli smo ponovo ohrabreni novom poslovnom suradnjom koja je započela upravo iz kontakata sa prošlogodišnjeg sajma” , govori direktor PIPa, Domagoj Bračić.

Ove godine izlaže se Eko kremasti masti med, Gelee Royale  – kapi matične mliječ te propolis u spreju sve sa eko certifikatom.

”Na zapadu je konzumacija meda na zavidnoj razini i dobro opskrbljeno tako da se u toj kategoriji moramo izdojiti s određeni specifičnostima kako bi provukli pozornost.”, nastavlja Bračić.

Eko kremasti med u kombinacijama s dodatkom đumbir/limun, cimet, kakao samo su neki od vrsta medova izloženih na sajmu. Dok se u Hrvatskoj o tradicionalnoj apiterapiji govori još uvijek upola glasa i svrstavaju se pod alternativu, na zapadu su puno otvoreniji prema pripravcima u bazi pčelinjih proizvoda tako da perspektiva Eko Gelee Royala  – kapi matične mliječi i propolis spreja nije upitna.  

Osim izlaganja i predstavljanja novih proizvoda s eko certifikatima, ovo je sjajna prilika da se prouče trendovi u eko/bio segmentu koji je i dalje u porastu.

U PIPu su uvjereni da su u mogučnosti odgovoriti na sadašnje  trendove u  segmentu prehrane i dodataka prehrani s eko certifikatima jer tvrtka ulaže u nove tehnologije i edukciju te time stvara pogodnu klimu za razvoj inovativnih proizvoda. ” Zahtjeve tržišta nije lako zadovoljiti, no sinergijom novih znanja i vještina te s tridesetogodišnjim iskustvom dobro se nosimo sa svim izazovima na koje nailazimo”, zaključuju u PIPu.

PIP