Pizzeria Mali Medo u Tkalči

Pivnica i Pivovara Medvedgrad, koja ima četiri pivnice u Zagrebu, širenjem gastro ponude nastavlja proslavu 20. rođendana.

U sklopu pivnice Mali Medo u Tkalčićevoj, koja se sada proteže od broja 34 do 42, otvorena je pizzeria s ponudom sedam vrsta pizza. Prodavat će se po trokutima za one u pokretu, te kao klasična velika pizza u kojoj ćete moći uživati na atraktivnoj terasi. Preporučujemo pizzu kuće Mali Medo.

Unatoč lošem vremenu Zagrepčani su se okupili u velikom broju kako bi probali pizzu u Malom Medi. Direktor Ivan Nauković je istakao: ‘Tkalča vrvi ljudima koji su u pokretu cijeli dan, nikad nije prazna, a s pizzerijom smo htjeli proširiti svoju ponudu sukladno s okruženjem. Pizza je definitivno nešto što najpoznatija ulica u Zagrebu treba imati u ponudi, te smo sigurni da će posjetitelji to prepoznati. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše pizze.’

Mali Medo je izuzetno dobro prihvaćen od Zagrepčana, ali i od turista, te ga dnevno posjećuje velik broj građana. Nakon ovog proširenja, Mali Medo ima oko 600 sjedećih mjesta u samom centru Tkalče.

P. R.