PLODINE OTVORENE U KORČULI

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, te niz nastavljaju otvorenjem supermarketa u Korčuli.

Danas je u Korčuli, na adresi Ulica Ante Starčevića 47 otvoren novi supermarket Plodina, tako da Plodine sada broje ukupno 105 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan supermarket u Korčuli zauzima 1.800 m2, te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde. U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni već dobro poznati odjeli – praktična  samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica  prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostatku Hrvatske, u Korčuli će biti dostupan dobro poznati široki asortiman Plodina,  pa tako i ovdje kupci mogu pronaći provjerene, svježe proizvode savršenog omjera cijene i kvalitete. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svim potrebama kućanstva.

Važno je napomenuti da Plodine otvaraju i nova radna mjesta, te je  40-ak  djelatnika dobilo zaposlenje u supermarketu Korčula.

Na dan otvorenja svi su kupci mogli uživati u prigodnom glazbenom programu, roštilju i finim degustacijama, osvježavajućim pićima ili zaigrati kolo sreće i osvojiti vrijedne nagrade.

Uz zabavu, pripremljene su i posebno atraktivne akcije koje vrijede u tjednu otvorenja, a i nadalje će kupci moći uživati u dobro poznatim akcijama Plodina.

 Radno vrijeme Plodina Korčula  je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 23:00 sata.

Plodine