Počinje sezona roštiljanja

13.06.2015 Knin - 4. Prvenstvo Hrvatske u rostiljanju.U pripremanju rostilja natjecalo se ukupno sest ekipa. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju  počinje u Osijeku

Tko će ove godine pripremiti najbolji roštilj?

PIK Vrbovec i ove je godine glavni sponzor najvećeg natjecanja za majstore i majstorice roštilja, koji misle da upravo njihov tajni recept ima najviše šansi za pobjedu i osvajanje prestižne nagrade „Zlatni ćevap“.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju , koje je ujedno i najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, ove će godine posjetiti 5 gradova:

 8.5. Osijek (Tvrđa) od 10 sati

 14.5. Zagreb (Jarun) od 12 sati

 21.5. Zadar (Riva) od 12 sati

 28.5. Umag (Nova obala) od 12 sati

 4.6. Jastrebarsko (Perivoj) od 12 sati

 18.6. Zagreb (Bundek) FINALE od 14 sati

rostiljada105_GRZ_web

Loše vrijeme pomaklo je za tjedan dana službeni početak sezone roštiljanja pa će se tako prva roštiljada održati u nedjelju, 8. svibnja u Osijeku s početkom u 10h sati na Tvrđi, dok je već tradicionalno finale roštiljade planirano za subotu, 18. lipnja u Zagrebu, s početkom u 14 sati. O najboljima će i ove godine odlučivati stručni gastro sud predvođen Brankom Ognjenovićem, akademikom kulinarstva, koji priprema i brojne zanimljive radionice. Posjetitelji će osim u bogatom gastro-edukativnom programu moći uživati i u bogatom zabavnom programu gdje ih čekaju brojne zanimljive nagradne igre, degustacije te poznati glazbeni izvođači i specijalni gosti, a za bogat zabavni program zadužen je svima dobro poznat – Frano Ridjan. Ne propustite roštiljadu u svom gradu i dopustite da vam netko drugi pripremi i servira ručak – te sve pospremi nakon toga. Budete dio odlične atmosfere, opustite se s obitelji i prijateljima i uživajte u Volim roštilj delicijama po vrlo pristupačnim cijenama.

PR