Podravka i hokejaši u zdravstvenoj kampanji

Potaknuti mišlju kako briga za vlastito zdravlje, ali i podrška svim oboljelima od teških bolesti ne počinje niti završava u listopadu, već je potrebna svih 365 dana u godini, Medveščak i Podravka odlučili su podržati rad Udruge  ‘Sve za nju’.

Naime, kako bi ukazali na nužnost brige za vlastito zdravlje, ali i podržali sve one koji zbog bolesti vode najveću životnu borbu, Medveščak i Podravka organizirali su da momčad Medveščaka odigra utakmicu KHL prvenstva u nedjelju 2. studenoga u novim dresovima koji su ekskluzivno za ovu prigodu boju promijenili iz klupski plave u ružičastu.

‘Drago nam je da je Medveščak prepoznao naš prijedlog te osigurao igranje ove utakmice u posebnim dresovima. Ovime su Medvjedi dali podršku našoj suradnji s udrugom ‘Sve za nju’. Ova humanitarna akcija započela je donatorskom večerom, a nastavlja se velikim koncertom benda Frajli u Lisinskom i prodajom CD-a. Osobito nas veseli činjenica i radujemo se podršci navijača Medveščaka koji su uvijek do sada pokazali veliko srce kakvo ima i naša kompanija. Ovo je početak kampanje koju pripremamo s Udrugom, a koja će se zasnivati na ideji samopomoći i edukacije oboljelih kroz radionice kuhanja’, najavila je direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke, Marinka Akrap.

Medveščakova ‘ružičasta utakmica’ (Medveščak – Amur), tijekom koje će Medvjedi nositi ružičaste dresove, igrat će se u nedjelju u Ledenoj dvorani Doma sportova u 17.30 sati. No, dresovi igrača ekskluzivno su predstavljeni sinoć, na druženju navijača i igrača u ORANGE Bistro i Wine Baru u Zagrebu. Tijekom prezentacije dresova igrači Medveščaka okušali su se i kao prodavači kestena, muffina i toplog čaja, a sav prikupljeni prihod od prodaje doniran je udruzi  ‘Sve za nju’. Istu večer u Ilici 40 u izlogu galerije Likum, Medveščak i Podravka predstavili su poseban pop-up izlog u kojem su postavljene lutke igrača upravo u ružičastim dresovima.

Podravka