Podravkin roštilj za ‘Medvjede’

Ispred zagrebačkog Doma sportova predstavljeni su igrači Medveščaka za KHL sezonu te su ovom prigodom pozdravili svoje najvjernije navijače okupljene u velikom broju.

Za što ugodnije druženje, Podravka je pripremila pravi kulinarski događaj na kojem su svi posjetitelji imali priliku uživati u pet različitih vrsta Podravkinih kobasica. Kako bi užitak bio potpun, Podravka je odlučila nagraditi navijače Medveščaka novim dresovima i ulaznicama za predstojeću utakmicu protiv moskovskog CSKA.

Zagrebački ‘Medvjedi’ svoje su fanove pozdravili zanimljivim spuštanjem automobila po rampi Doma sportova, nakon čega su i pojedinačno predstavljeni na velikoj pozornici. Njihovi vjerni navijači, poznatiji kao ‘Sektor B’, uz 5 vrsta  ukusnih Podravkinih kobasica, imali su priliku okušati sreću na Podravkinom kolu sreće i osvojiti jedan od novih dresova Medveščaka ili pak ulaznice za otvaranje sezone. Upravo najopasniji ‘Medvjedi’ – Jonathan Cheechoo, Charles  Linglet i Michael Ryan izvukli su najsretnije dobitnike Podravkine nagradne igre.

‘Zajedno s našim partnerom – KHL Medveščakom došli smo na ideju da početak sezone, osim predstavljanjem igrača proslavimo i prigodnim kulinarskim događajem. Tim povodom smo za Medvjede i njihove najvjernije navijače  odlučili pripremiti čak pet različitih vrsta kobasica, a one najsretnije nagraditi dresovima i ulaznicama za nadolazeću utakmicu. Početak nove sezone pred samim je vratima pa Medvjedima želimo uspješnu sezonu, a njihovim  fanovima ugodnu zabavu’ – izjavila je direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap.

Podsjetimo, ulaskom Medveščaka u jednu od najjačih liga na svijetu – KHL, Podravka se odlučila na partnersku suradnju s ‘Medvjedima’. Podravkina strateška tržišta su, osim Hrvatske, zemlje jugoistočne, srednje i istočne Europe  na kojima Podravka ima jasnu strategiju, a to je ostvarenje rasta u kategorijama proizvoda s kojima je prisutna na tim tržištima. Prisutnost Podravkinih marki proizvoda upravo u državama ove hokejaške lige izvrsna je prilika za  zajedničku promociju hrvatskog sporta, gospodarstva i turizma.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.