Pool Party u Aquaparku Adamovec

Čarobni vodeni svijet nadomak Zagreba priprema pravo ljetno osvježenje! Ove subote, 17. kolovoza u Aquaparku Adamovec očekuje nas veseli Pool Party od 16 do 19 sati uz zarazne ljetne ritmove DJ Bastyja te šarene i osvježavajuće koktele.

‘Trudimo se svojim gostima stalno nuditi nove sadržaje, a Pool Party idealna je zabava za sve one koji nisu imali priliku otputovani van grada ili onima kojima je godišnji već završio. Odlična glazba i ovaj prekrasni ambijent pozivnica su svima da nas posjete već ove subote i da otputuju u naš čarobni vodeni svijet’ – izjavio je Andreas Čulifaj, voditelj Aquaparka Adamovec.

Aquapark Adamovec nudi bogat wellness i fitness program, brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masažu nogu, tuševi iznenađenja. U zatvorenom dijelu aquaparka nalaze se i dva jaccuzija kapaciteta deset osoba. Za dobru kondiciju i njegu tijela tu su fitness centar te prostori za masaže. Gastronomske delicije aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara.

Ovo je ekološki kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode. Novootvorena moderna kupališna oaza velika je investicija u kontinentalni turizam, koja će sasvim sigurno dodatno oživjeti ljupko mjesto Adamovec, te Zagrebu i okolici dati novi sadržaj najmodernijeg oblika.

P. R.

Foto: Mirko Janković

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.