Portal za turiste s psima

Doggycheckin.com prvi je web portal namijenjen turistima koji putuju u Hrvatsku sa svojim psima.

Portal je jedinstven jer ne samo da na jednom mjestu nudi sve informacije potrebne turistu koji putuje s psom, već nudi i direktnu mogućnost rezerviranja smještaja u ‘pet friendly’ hotelima i apartmanima putem partnerstva s Booking.com.

Sadržaj Doggycheckin.com odgovara na sve potrebe vlasnika pasa koji putuju – od organizacije putovanja i dostupnog smještaja; pa do vjerodostojnih informacija o veterinarskim ambulantama i mjestima na kojima su psi dobrodošli poput plaža, restorana, kafića, Nacionalnih parkova i Parkova prirode. Na portalu se može pronaći i popis dućana i salona za kućne ljubimce, pa vlasnici pasa mogu uvijek znati gdje u mjestu u kojem odsjedaju mogu kupiti omiljenu hranu svog ljubimca ili ga ošišati.

‘Putujući sa svojim psima često sam nailazila na probleme, jer čak i tamo gdje ima smještaja u koji možete s ljubimcem, ne možete znati da li ih možete povesti kad idete na ručak i hoće li vas netko poprijeko gledati kad ih povedete na plažu. Još je teže ako ste strani turist, pa sam željela svima koji dolaze u Hrvatsku sa svojim ljubimcem putovanje učiniti ugodnijim’, objašnjava osnivačica portala Tamara Božinović.

Doggycheckin.com izuzetno je koristan i vlasnicima pasa koji prate kinološke izložbe jer ne samo da sadržava kontakte Kinološkog saveza Hrvatske kao i svih Kinoloških društava u zemlji, već i popis izložbi koje se održavaju u Hrvatskoj.

U nekoliko klikova na Doggycheckin.com svaki turist koji dolazi sa psom može se odlučiti za najpovoljniju vrstu prijevoza do Hrvatske, smještaja i popratne sadržaje u mjestu odredišta. Kako većina turista u Hrvatsku dolazi s njemačkog govornog područja, stranica ima i njemačku verziju (Hundecheckin.com) ali naravno, sadržaje nudi i na hrvatskom jeziku kako bi i svi domaći gosti mogli lakše organizirati putovanje sa svojim četveronožnim prijateljima.

Opširnije na: www.doggycheckin.com