Praško pivo broj jedan u svijetu predstavilo novi izgled

Na velikom partyju u Johann Francku uzvanici uživali u praškom šarmu piva Staropramen

Duh zlatnog Praga osjetio se usamom srcu Zagreba, u Johannu Francku, gdje su se mnogobrojni uzvanici okupili navelikom Staropramen partyju na kojem se proslavio novi izgled praškog piva br. 1 u svijetu.Žongleri, mađioničari i plesači swingabili su samo dio zlatnih trenutaka koji su obogatili ovo veliko slavlje na potpuno nov način, ado kasno  u noć plesalo se uz zvukove benda Scifidelity Orchestra i DJ-a Alda Morra.

Novi izgled cjelokupnog asortimana Staropramena predstavljenog na sinoćnjem partyju dokaz je kako kad Staropramen mijenja, uvijek mijenja samo na bolje.Novi izgled Staropramena nadahnut je prepoznatljivim duhom Praga i zlatnim iskustvom uživanja u zaokruženom okusu, zavodljivoj zlatnoj boji i neodoljivoj pjeni. Spajajući moderan stil s dugom tradicijom koja seže u 1869., Staropramen je ostao vjeran svojoj viziji, odnosno kontinuiranom stvaranju inovacija,čimenajbolje postaje još bolje. Vrhunskakvaliteta i slobodni duh Pragadva su glavna obilježja Staropramena, a to se odražava i na njegovom novom izgledu“, rekao je Darko Ivančević, direktor marketinga Zagrebačke pivovare.

Najpoznatije praško pivo svojim će novim izgledom zasigurno izmamiti poglede. Pivoljupci odsada uz novi, osuvremenjeni i elegantni izgled boce mogu uživati i u redizajniranoj limenci. Iako se izgled promijenio nabolje, okus je ostao isti onaj koji već gotovo stoljeće i pol čini Staropramen praškim pivom br.1 u svijetu.

 

PR: Tina Puhalo Grladinović, voditeljica Korporativnih komunikacija