Preuređen prvi hrvatski McDonald’s

McDonald’s Jurišićeva u Zagrebu ponovno je otvorio vrata za svoje posjetitelje koji će odsad, osim u slasnim zalogajima, uživati i u vrhunski dizajniranom interijeru.

Ponovno otvaranje preuređenog prostora u Jurišićevoj privuklo je brojne posjetitelje, a za njih prvih stotinu McDonald’s je osigurao i kupone za besplatni McMenu, sladoled ili shake. Na svoje će doći i posjetitelji tijekom ovoga vikenda kada će se za vrijeme doručka dijeliti besplatna kava s mlijekom.

McDonald's Jurišićeva 2Predstavljanje McDonald’sa u novome ruhu podsjetilo je mnoge na njegovo prvo otvaranje, 1996. godine, koje je odjeknulo i na nacionalnoj razini. Upravo je McDonald’s u Jurišićevoj, danas već 18-godišnjak, tada bio prvi u Hrvatskoj, a stotine i stotine Zagrepčana željne svjetski poznatog brenda čekale su u redu i po nekoliko sati. Od tada pa do danas diljem Hrvatske posluje 21 McDonald’s i devet McCaféa.

McDonald’s diljem Hrvatske svakodnevno posjeti više od 32.000 gostiju što je više od 12 milijuna gostiju tijekom godine. Stoga tvrtka redovito ulaže u razvoj poslovanja i unaprijeđenje ponude kako bi svojim gostima pružila samo najbolje. Upravo je i, nedavno preuređeni, najstariji McDonald’s u Hrvatskoj vjeran primjer takve poslovne politike – novi i atraktivan interijer dodatna je vrijednost za sve goste koji će odsad s još većim zadovoljstvom dolaziti u ovaj novouređeni objekt u središtu grada.

‘McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova, ali lokalnim zajednicama u kojima posluje brend znači i mnogo više. McDonald’s je sinonim lako dostupne kvalitete i prepoznatljivog standarda te urbane svakodnevice, a samim time postali smo i dio tradicije za naše goste. Njihova dobrobit, počevši od usluge do naših društveno-odgovornih inicijativa, nam je uvijek na prvom mjestu’, naglasio je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna Hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku. Uz ugodan ambijent modernog dizajna McDonald’s gostima nudi i besplatan wireless na svim svojim lokacijama.

Abrakadabra / Foto: Rene Karaman