
Nova knjiga Darije Vranešić Bender ‘Priče o hrani’ promovirana je u zagrebačkom Vip Clubu pred brojnim uzvanicima te njezinim štovateljima i prijateljima.
Poznata nutricionistica u knjizi razotkriva kemiju hrane u našoj kuhinji, poručujući da hrana o nama govori puno više nego što mislimo, a ponekad i nego što želimo. U izboru jela i načinu njegove pripreme zrcali se naš cjelokupan odnos prema društvu i prema nama samima.
Promociju je vodio Ivica Prtenjača, a o knjizi su, osim najbližih suradnika i predstavnika sponzora, govorili njezina recenzentica Donatella Verbanac i poznati ‘masterchef’ Radovan Marčić.
Izdavač knjige je C.T. – Poslovne informacije, a može se kupiti na prodajnim mjestima Tisak medije i svim boljim knjižarama po cijeni od 129 kuna.
M. T.
Foto: Rene Karamann/R-press
Be the first to comment