Prijave za novu sezonu MasterChefa

Imaš strast, imaš san, misliš da si kreativan, ne bojiš se izazova?
Dokaži to sebi i drugima, nova je sezona, možda baš tvoja sezona!
Prijavi se i pokaži da si pravi umjetnik u kuhinji!

Jedinstvena TV kuhinja ponovno otvara svoja vrata u trećoj sezoni, a prijave za MasterChef Hrvatska već su u tijeku. Potraga za najboljim kuharom amaterom je započela, a svi koji žele pokazati svoju vještinu i talent kuhanja, dobro se zabaviti, i sudjelovati u novoj kulinarskoj avanturi pozvani su da se prijave u treću sezonu popularnog showa Nove TV.

Šime Sušić i Nikola Lesar ponosno već nose titule najboljih kuhara amatera, a sada započinje potraga za najboljim kuharom amaterom treće sezone showa MasterChef Hrvatska. Proljeće 2015. će opet biti u znaku ‘masterchefmanije’ – očekuju nas novi recepti, novi kuhari amateri i brojni kuharski trikovi, kao i najpoznatiji chefovi od kojih svi imamo priliku puno naučiti.

MasterChef Hrvatska već je u prvoj sezoni prikovao gledatelje za mali ekran, za prvu sezonu pristiglo je više od 1500 prijava, a druga sezona bila je još uspješnija – čak 2000 zainteresiranih prijavilo se za sudjelovanje u showu. No samo najbolji dobili su priliku ući u MasterChef kuhinju i natjecati se za glavnu nagradu, istovremeno učeći od naših najboljih kulinarskih stručnjaka.

Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru potencijalnih natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.

Kuhari amateri ostvarite svoje gastro snove i prijavite se u MasterChef Hrvatska. Prijavnica za sudjelovanje nalazi se na službenoj stranici showa: MasterChef Hrvatska