Program Ad-vanced HORECA

Ad-vanced HORECA program je koji obuhvaća različite poslovne partnere s različitim interesima, kao ‘win-win-win’ poslovni model suradnji.

Tri su ključne klasifikacije partnera: ugostitelji, oglašivači i strateški partneri. Program se vrti oko oglašavanja na računima koji se izdaju na POS-ovim uređajima ugostiteljskih objekata. Sudjelovanje u programu je potpuno besplatno, a ugostiteljima donosi povećani promet, brojne pogodnosti i velike popuste partnera programa.

Oglašavanje na računima može se plasirati na dva načina – analogno i pomoću Augmented Reality tehnologije, odnosno proširene stvarnosti. Ovaj drugi način nudi posve novo iskustvo kod korisnika, koji svojim mobilnim telefonom putem aplikacije Blippar može uživati u multimedijalnom interaktivnom sadržaju koji nudi brend koji se oglašava.

‘Ad-vanced HORECA program je osmišljen koncept koji svim HORECA lokacijama na teritoriju Republike Hrvatske koje koriste Smartpos rješenje pri poslovanju omogućuje dodatne pogodnosti kroz partnere programa. Prvi partneri Ad-vanced Horeca programa su Metro, 24sata i Mondo, a u pregovorima smo i s drugim velikim korporacijama’, kaže Tamara Szibat, autorica programa Ad-vanced Horeca. Za dodatne informacije ili prijavu u program ugostiteljima je otvoren broj telefona 01 24 24 244 ili e-mail adresa info@ad-horeca.eu

Tri načina benefita ovim programom :
1. benefit oglašivača: povećani brand engagemant, jedinstveno iskustvo…
2. benefit ugostitelja: bolje cijene, popusti, veći promet i lojalnost.
3. benefiti korisnika: interaktivno iskustvo, nova ‘igračka’, zabava i povoljnije cijene