Projekt ‘Pokreni se’ u Hvaru

Najsunčaniji hrvatski otok Hvar ove subote 17. kolovoza slavi zdravi život!

U sklopu projekta ‘Pokreni se’ u gradu Hvaru ispred gradske lože u 9.30 sati građani i turisti imat će priliku besplatno odraditi jutarnji trening i time napraviti dobro djelo za vlastito tijelo.

‘Pozivam sve da nam se pridruže ove subote na Hvaru. Iako je vrijeme ljetnih odmora posvetimo nekoliko minuta dnevno vlastitom tijelu i razveselimo ga besplatnim jutarnjim treningom na jednoj od najljepših lokacija na svijetu – gradu Hvaru. Najsunčaniji hrvatski otok jedna je od pet lokacija na kojoj snimamo sportsku razglednicu Hrvatske i koja će krajem kolovoza otputovati u svijet te prikazati naše znamenitosti na jedan jedinstven način!’ – izjavio je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.

Vijesti i slike s jednog od naših najljepših otoka zahvaljujući turističkoj zajednici i Gradu Hvaru ove će subote biti ponešto drugačije, a umjesto skupih jahti i najmodernijih stylinga prikazat će Hvar koji se budi u ljetno jutro vježbajući, osvještavajući vlastito tijelo za bolje sutra.

Pozivaju se svi građani Hvara i one koji se na otoku odmaraju da se pridruže i prijave za besplatno vježbanje na www.pokrenise.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.