Proslava Garden Malla

Mi smo Garden Mall, mjesto gdje svaka dobra priča počinje, a naša dobra priča počinje u našem susjedstvu.

Stoga s ponosom podržavamo naše prijatelje iz Udruge Kišni čovjek i zajedničkim radom i sinergijom radimo na senzibilizaciji javnosti za probleme i potrebe djece i osoba s autizom i unapređenju njihovih obrazovnih i životnih postignuća. Pozivamo ponosne stanovnike našeg kvarta da nas podrže u zajedničkim plemenitim nastojanjima u sljedećim aktivnostima: u povodu rođendana Garden Malla u utorak 24. rujna. u 18 sati svim sladokuscima serviramo rođendansku tortu i prikupljamo dobrovoljne priloge za uređenje i opremu dvorišta i igrališta Centra za autizam. Akciju će svojim prisustvom podržati Sanja Doležal i Novi fosili, Ivan Zak, Branka Delić, Ivana Radovniković i Maja Vučić, ovogodišnje zvijezde rođendanskog koncertra Garden Malla koji će se održati 27. i 28. rujna na krovu Dubrave.

Ceremoniju će rukovoditi Ambasador autizma u RH, Zlatan Zuhrić Zuhra. Za naše susjedstvo kažu da je najjače kad je najpotrebnije, stoga sve susjede pozivamo na opću mobilizaciju 28. rujna u 16 sati, potrebno nam je 750 ‘malih’ ljudi za veliku fotografiju koji će ući u povijest kao sudionici prve milenijske fotografije  na zagrebačkom istoku, i prve fotografije s temom posvećenom  autizmu.

Podržimo naše susjede i sugrađane u očekivanju izgradnje prvog namjenskog školskog objekta (projekt Oporovec jug ) u Zagrebu i Hrvatskoj. Svojim tijelima prikazat ćemo simbol Centra za autizam Zagreb – puzle u tri nijanse plave boje.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.